CO PRO VÁS ZNAMENÁ SPOKOJENÉ TĚLO?

Dokonale ploché bříško?

Příliv energie od rána do večera?

Vytoužená konfekční velikost?

Po čem toužíte vy?

Já věřím v rovnováhu. Spokojené tělo je spokojeno právě proto, že má vše, co potřebuje. 

Dobrý spánek, dostatek živin, vyváženou stravu, pohyb a pocit vlastní spokojenosti.

Pomohu Vám vrátit rovnováhu do života

a nastartovat tak cestu zpět k Vašemu spokojenému tělu.

Co s sebou na cestu za spokojeným tělem budete potřebovat?

ZMĚNU PŘÍSTUPU K SOBĚ

Dokážu dát sám/a sebe na první místo? Ohlížíte se stále na své okolí, aby byli všichni spokojení? Staráte se o ostatní , jak nejlépe umíte?

 

Možná končíte svůj den unavení, vyčerpaní, frustrovaní, ztrácíte radost ze života. Staráte se o ostatní a kdo se postará o vás?

Dávání i braní musí být v rovnováze. Když někomu pomáháte, umíte si říct o pomoc zase vy? Nemusíte v životě všechno zvládat sámi. A taky nemusíte být perfektní a dokonalí. Uvolněte se, dejte sami sebe na první místo, začněte se starat o svoje tělo, začněte ho poslouchat, udělejte si na něj čas a uvidíte ty postupné změny.

 

A pokud nevíte jak na to, napište mi, můžeme vyrazit společně na cestu za Vaším spokojeným tělem.

SÍLU ROZHODNUTÍ

Opravdu to chci? Jsem si vědom, že se vydávám na cestu, která bude jedno velké vykročení z komfortní zóny? Síla vašeho rozhodnutí určuje, zda li budete na cestě za spokojeným tělem úspěšní a nebo ne.

Jestliže tuto cestu podnikáte pro sebe, opravdu chcete změnit svůj život k lepšímu a cítit se lépe, pak máte už teď napůl vyhráno. Ale jestli vám někdo poradil, že by bylo fajn zhubnout, najít si výživového poradce, chcete mít figuru jako vaše kamarádka nebo kamarád ve fitku a vy to tak necítíte, nebudete to mít úplně snadné. Nikdy se s nikým neporovnávejte, dělejte to pro sebe. A prosím vás , pokud máte stále argumenty, proč to nepůjde, hledáte výmluvy, tak zkrátka změnu k lepšímu chcete pořád málo.

Síla vašeho rozhodnutí, kdy se cesta za spokojeným tělem stane vaší prioritou vás stoprocentně dovede na tu správnou cestu. A jestli chcete na té cestě z nepohody do pohody spokojeného těla průvodce , klikněte na kontakt

VYTVOŘENÍ PROSTORU

Udělám si na to čas? Ustojím si to před okolím? Ustojím si to sám/a před sebou? Pracujete, máte každodenní povinnosti, staráte se o děti, zkrátka máte toho každý den dost? Jenže , když chceš mít něco co jsi nikdy neměl, musíš dělat něco, co jsi nikdy nedělal. Možná dřív jste na sebe měli času dost, pak přišly povinnosti, rodina .

Zkuste se vrátit k sobě, zkuste si na sebe udělat čas. Vědomě. Čas, který si dopředu naplánujete a budete si za ním stát. Je jedno, jestli v ten čas, půjdete na procházku, za sportem a nebo půjdete dřív spát. Věta : ,, Chtěl bych, ale nemám na to čas,, je nesmysl. Vždycky je čas, je to jen otázkou priorit. A také touhy chtít změnu, chtít se cítit lépe. Myslete na to, že když budete spokojení vy, bude spokojená vaše rodina i okolí. Když budete šťastní a spokojení, bude i vaše rodina. Když budete unavení, podráždění, co asi tak budete vysílat? Jak se vedle vás budou druzí cítit?

Spokojenost nás činí atraktivními, přitažlivými, záříme. Vydejte se na svoji cestu za spokojeným tělem a nenechte se odradit těmi, kdo to s vámi tzv. ,,myslí dobře,, , těmi, co říkají, že je to těžké a nedá se to zvládnout. Jde. Věřte  sami v sebe a vykročte. A jestli nechcete být na té cestě sámi, můžeme jít spolu.

NOVÉ NÁVYKY

Zvládnu jinak nakupovat a přemýšlet o jídle? Dokážu vyměnit skleničku vína za vodu? Zvládnu chodit spát dřív než o půlnoci? Dokážu zařadit do svého života pravidelné cvičení? Otázky, které byste si měli položit a upřímně na ně odpovědět, než se pustíte na cestu za spokojeným tělem.

 

Pokud je vaše odpověď ANO, skvělé. Máte dobře našlápnuto a víte co chcete. Pokud je vaše odpověď NE, nezoufejte. Vysvětlím vám, proč jsou pro někoho fráze jako pravidelný pohyb, kvalitní spánek, plnohodnotná strava tak důležité a že bez nich opravdu nezhubnete a ani se nebudete cítit dobře. Vaše cesta k spokojenému tělu však nemusí být trnitá , stačí si nové návyky osvojit a stanou se pro vás naprosto přirozenou součástí života. Nové návyky prostě neobejdete a bez nich to zkrátka nefunguje.

 

Tak co říkáte? Zkusíme to spolu?

SEBELÁSKU

Stojím si za to, abych obnovil/a hluboký vztah sám/a se sebou Mít se rád není sobecké. Naopak. Pečovat o své tělo, o své potřeby je nutnost. Mít se rád, znamená nikdy nikomu nedovolit, aby vám ubližoval, choval se k vám tak, jak se vám nelíbí. Když se máte rádi , neděláte věci, které nechcete a naopak dáváte zelenou tomu, co vás baví a co rezonuje s vámi. Co je tzv. ,,vaše,,. Dejte svému tělu co potřebuje, ať je spokojené. Hýčkejte ho. Starejte se o něj. A pomatujte, když něčemu říkáte ANO, říkáte zároveň něčemu jinému NE. Přemýšlejte o tom, jestli umíte říct něčemu nebo někomu laskavé NE , jestli si umíte vymezit hranice a stát při sobě. Protože stát při sobě, umět se zastat sám sebe je mnohdy velká výzva.

 

A pokud si nevíte rady jak a kde začít, ráda vám pomohu

když se hýbeme, existujeme. Vraťte svému tělu energii, flexibilitu i pocit, že díky němu uskutečníte všechny své plány

vždy si můžete vybrat, jak se ve svém těle budete cítit.

jednoduše proto, aby vás bavil život v celé své kráse.

Vydejte se na cestu za vitalitou a pocitem spokojenosti.